Advocatenrun

 Wat?

De sportieve familiehappening van de OVB vond plaats op 5 juni 2016, naar jaarlijkse traditie aan het Koloniënpaleis in Tervuren. Inmiddels was het reeds de zevende editie. Onder een stralende zon genoten advocaten met hun kantoorgenoten en families van twee loopwedstrijden (5 of 12 km), wandelingen, fietstochten, kinderanimatie met een heuse circusworkshop, een kidsrun, een massagestand, pannenkoeken, ijsjes en een pastabuffet.

Voor elke inschrijving schonk de OVB 2 euro aan Advocaten Zonder Grenzen. Deelnemers konden bij hun inschrijving ook een bijdrage schenken aan de Cliniclowns. Beide organisaties hadden een standje in het park waar ze de aanwezigen warm maakten voor hun zaak.

 Waarom?

Mens sana in corpore sano. Ook de OVB draagt die spreuk hoog in het vaandel. Met haar jaarlijks evenement spoort ze advocaten dan ook aan het beste van zichzelf te geven. Zo kunnen kantoren zich met elkaar meten in de kantorencompetitie. Heel wat kantoren trainen daar reeds maanden voordien voor.

Maar ook wie minder sportief is, wordt niet vergeten, want de Advocatenrun staat vooral in het teken van een gezellig samenzijn met familie en kantoorgenoten in een aangename omgeving.

 Hoe?

Een team van OVB-medewerkers zorgt ervoor, met steun van externe partners en sponsors, dat de Advocatenrun op wieltjes loopt. De Advocatenrun is vooral mogelijk dankzij de hoofdsponsoring van Verzekeringen Precura en dankzij de onontbeerlijke hulp van Zoniën Athletics Team Overijse-Hoeilaart.